October 16, 2014           view all news

Creating a working plinth which supports a void in a+t_

- VIEW ARTICLE IN a + t MAGAZINE -

"This intervention took place in the interior of a 1920's office building. With a 15ft height between supporting structures and large 9ft-high windows on the facade, the monumentality of the space enabled a layout to be implemented with dual interpretation: a compartmentalized base up to 3ft incorporating parallel rows of desks and a free space above this height. The choice of walnut for the furniture and the storage systems further enhances the perception of this dual landscape. The installations have been left exposed, creating an upper suspended layer. The more private spaces are located in transparent booths and the rest and events area is on the rear part of the floor, making the most of the views over the city."